Over Cannetti

Ik ben Anne-Marie, creatief directeur van Cannetti Chocolates, de specialist in gepersonaliseerde ’kwaliteitspralines op maat’ voor bedrijven en verenigingen. Ik sta persoonlijk garant voor de unieke smaken en vormen van alle creaties bij Cannetti.

 

Chocolade is een prachtig product, vindt u niet? Prettig om te schenken, heerlijk om te ontvangen. Een perfecte chocoladepraline doet iets met onze hersenen: het zorgt voor een verfijnd, aangenaam gevoel en laat een blijvende indruk na.

Hoe boeiend is het dan als we daarmee nog een stapje verder gaan? Als wij u de mogelijkheid geven om pralines te schenken die echt ‘van u’ zijn? Daarom heb ik met Cannetti Chocolates het concept ‘gepersonaliseerde pralines op maat’ ontwikkeld.

 

 

Bij Cannetti kunt u kiezen uit een breed assortiment kwaliteitspralines en ze voorzien van uw eigen logo. Of u kunt een collectie samenstellen met mijn persoonlijke creaties. Door te combineren met verschillende smaken en chocolades componeren we zo een geschenk dat uw relaties niet snel zullen vergeten.

 
 

 

Ook de verpakking maken we bijzonder: de doosjes van Cannetti zijn al een streling voor het oog, maar op elke verpakking kunt u ook letterlijk uw stempel drukken.

 

 

Wilt u echt een geschenk geven dat nergens anders te vinden is? Dan ga ik graag met u aan tafel zitten om samen een creatie te ontwikkelen die helemaal uniek is: van chocolade en verpakking tot zelfs de manier van verzenden.

Verder zal het u waarschijnlijk plezier doen te weten dat ik alleen met natuurlijke producten van hoge kwaliteit werk en dat Cannetti Chocolates het Quality Partner Program (QPP) van Barry Callebaut (marktleider kwaliteitschocolade) onderschrijft, waarmee we kleine lokale cacaotelers steunen.

Kunt u niet wachten om te proeven? Bel of mail ons vandaag nog. Of vraag hier onze gratis CC-degustatiebox, met een fijne selectie van mijn beste creaties.

Anne-Marie 
Creatief Directeur Cannetti Chocolates

Contacteer ons

It’s Business. It’s Personal. Pralines op maat voor bedrijven en verenigingen.

DE CC-NIEUWSBRIEF

Wilt u genieten van kortingen en seizoenspromoties? Als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe smaken en creaties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief:

jouw gegevens worden niet gedeeld met anderen